Γενική Απολύμανση

Η γενική απολύμανση αφορά τα βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες, σκουλήκια κλπ). Η απολύμανση περιλαμβάνει δύο μεθόδους καταπολέμησης, τον ψεκασμό και το ειδικό gel.

O ψεκασμός γίνεται περιμετρικά του κτηρίου, στα φρεάτια, τους κοινόχρηστους χώρους και τα λεβητοστάσια. Στα ντουλάπια τοποθετούμε ειδικό κατσαριδοκτόνο gel.

Απολύμανση και Φάρμακα

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους. Τα εντομοκτόνα έχουν πολύ χαμηλή τοξικότητα και είναι ακίνδυνα για τους κατοίκους ή τους εργαζόμενους.

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις είναι άοσμα, δε λεκιάζουν και δε διαβρώνουν τις επιφάνειες του χώρου σας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τα απολυμαντικά και τα εντομοκτόνα στοχευμένα, προκειμένου να πετύχουμε το σκοπό μας χωρίς να επιβαρύνουμε το χώρο σας. Εντούτοις, θα πρέπει πάντα να υπακούμε στις υποδείξεις – οδηγίες του υπεύθυνου επιστήμονα.

“Εάν έχουμε 40 κατσαρίδες την 1η Μαρτίου, θα έχουμε 18.400 την 1η Ιουνίου.”

1η Μαρτίου
0
1η Ιουνίου
0

Βήματα πριν και μετά την απολύμανση

Πριν την απολύμανση πρέπει να καθαριστούν οι χώροι. Το φάρμακο πρέπει να μείνει στο χώρο για να έχει αποτελέσματα. Εάν σφουγγαριστεί ο χώρος, το φάρμακο θα καθαριστεί προτού προλάβει να φέρει αποτελέσματα. Επομένως, προσέχουμε μετά την απολύμανση να μην σφουγγαριστούν οι χώροι.

Προσέχουμε επιπλέον οι χώροι του σπιτιού να είναι τακτοποιημένοι και όχι φορτωμένοι με αντικείμενα,  ώστε ο απεντομωτής να έχει την απαραίτητη πρόσβαση να ψεκάσει.

Pou kruvontai oi katsarides

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας μήνυμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα

2130360358 – 6957670218

Σαπφούς 33, Καλλιθέα Αττικής, 17676