Βιολογικός Καθαρισμός

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι μία μέθοδος καθαρισμού στρωμάτων, καναπέδων και χαλιών, χωρίς τη χρήση χημικών. Για τον καθαρισμό σε βάθος χρησιμοποιείται μηχάνημα καθαρισμού, με δόνηση και αναρρόφηση στροβιλισμού, ώστε να αφαιρεί την εσωτερική σκόνη κατά 99,97% χωρίς να ανακυκλώνεται πάλι στον χώρο.

H ειδική σκούπα βοηθάει να απαλλαγείτε από τα ακάρεα με ασφάλεια, σε δύο στάδια. Το δονούμενο εξάρτημα της σκούπας φέρνει τη σκόνη και τα ακάρεα στην επιφάνεια και το φίλτρο αέρα απορροφά με ευκολία τα νεκρά αλλεργιογόνα.

Ακάρεα και Αλλεργίες

Τα ακάρεα σκόνης προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις, με συμπτώματα όπως φτάρνισμα, καταρροή ή μπουκωμένη μύτη (αλλεργική ρινίτιδα) κ.ά. κυρίως κατά το πρωινό ξύπνημα. Ακόμα μπορούν να προκαλέσουν βήχα και δύσπνοια (αλλεργικό άσθμα)

Τα ακάρεα ευδοκιμούν σε συνθήκες υγρασίας και κακού αερισμού του χώρου, επομένως τα αλλεργικά συμπτώματα γίνονται πιο έντονα τους χειμερινούς μήνες, παρότι είναι αισθητά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ακάρεα σκόνης
Ακάρεα σκόνης
Ακάρεα σκόνης
Ακάρεα σκόνης
Ακάρεα σκόνης
Ακάρεα σκόνης
previous arrow
next arrow
 

Πού βρίσκονται τα ακάρεα

Τα ακάρεα είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί, αόρατοι στο γυμνό μάτι. Ένα δείγμα σκόνης περιέχει μερικές χιλιάδες άτομα. Τα συναντάμε σε κάθε σπίτι, κυρίως σε υγρές περιοχές, κρεβάτια, χαλιά, μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα. Τρέφονται με νεκρά κύτταρα από το ανθρώπινο δέρμα.

Η σκόνη που πλανάται στον αέρα από το τίναγμα χαλιών / στρωμάτων περιέχει ακάρεα που μπορούν να μας προκαλέσουν άσθμα, ρινίτιδα ή αλλεργία (τόσο από τα ζώντα άτομα, όσο και από τα νεκρά άτομα, αποχωρήματα κτλ) εάν τα εισπνεύσουμε.

Δείγμα σκόνης από καναπέ
Δείγμα σκόνης με σκούπα δόνησης - απορρόφησης
Δείγμα σκόνης από καναπέ
Δείγμα σκόνης με σκούπα δόνησης
previous arrow
next arrow
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας μήνυμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα

2130360358 – 6957670218

Σαπφούς 33, Καλλιθέα Αττικής, 17676