Απολύμανση Πολυκατοικιών

Αναλαμβάνουμε την συστηματική απολύμανση και μυοκτονία της πολυκατοικίας σας. Απολυμαίνουμε όλους τους κοινόχρηστους χώρους (διαδρόμους, ανσανσέρ, γκαράζ, λεβητοστάσιο και κλιμακοστάσιο), καθώς και τα φρεάτια και τους φωταγωγούς. Η απεντόμωση αφορά όλα τα βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, αράχνες, σκουλήκια κλπ).

Επιπλέον, οποιοσδήποτε κάτοικος της πολυκατοικίας το επιθυμεί, μπορεί να κάνει απολύμανση και στο διαμέρισμά του.

Αντιμετώπιση Ποντικιών

Καταπολεμάμε τα ποντίκια και τους αρουραίους. Τοποθετούμε δολωματικούς σταθμούς στον κήπο, περιφεριακά του κτηρίου και στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Οι δολωματικοί σταθμοί στους κοινόχρηστους αυτούς χώρους είναι πάντοτε ασφαλείας.

Δολωματικοί σταθμοί

Απολύμανση Διαμερισμάτων

Η απολύμανση του διαμερίσματος περιλαμβάνει δύο είδη καταπολέμησης, τον ψεκασμό και το ειδικό gel. Ο ψεκασμός γίνεται στα μπαλκόνια του διαμερίσματος, στην κουζίνα και στο WC, με εγκεκριμένα φάρμακα τα οποία διασπώνται από το περιβάλλον. Επιπλέον, στους πάγκους της κουζίνας και πίσω από το ψυγείο τοποθετούμε ειδικό κατσαριδοκτόνο gel.

Pou kruvontai oi katsarides

Πιστοποιητικό Απολύμανσης

Σε όλες μας τις εφαρμογές παρέχουμε το απαραίτητο πιστοποιητικό απολύμανσης της πολυκατοικίας σας, καθώς και απόδειξη παροχής υπηρεσιών. Επιπλέον, όλες οι απολυμάνσεις γίνονται από εξειδικευμένο γεωπόνο και όχι από υπάλληλο.

“Εάν έχουμε 40 κατσαρίδες την 1η Μαρτίου, θα έχουμε 18.400 την 1η Ιουνίου.”

1η Μαρτίου
0
1η Ιουνίου
0

Περιοδικότητα Απολύμανσης

Η απολύμανση είναι απαραίτητη για μια πολυκατοικία πριν την έναρξη της Άνοιξης, που όλα τα παράσιτα αυξάνουν ταχύτατα τους ρυθμούς αναπαραγωγής τους. Σε πολυκατοικίες με μεγάλο πρόβλημα (αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως αν η ευρύτερη περιοχή έχει πρόβλημα με κατσαρίδες ή αν το καλοκαίρι ευνόησε ιδιαίτερα την ανάπτυξή τους) κάνουμε και μία δεύτερη απολύμανση μέσα στο φθινόπωρο.

Απολύμανση και Φάρμακα

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους. Τα εντομοκτόνα έχουν πολύ χαμηλή τοξικότητα και είναι ακίνδυνα για τους κατοίκους ή τους εργαζόμενους.

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις είναι άοσμα, δε λεκιάζουν και δε διαβρώνουν τις επιφάνειες του χώρου σας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τα απολυμαντικά και τα εντομοκτόνα στοχευμένα, προκειμένου να πετύχουμε το σκοπό μας χωρίς να επιβαρύνουμε το χώρο σας. Εντούτοις, θα πρέπει πάντα να υπακούμε στις υποδείξεις – οδηγίες του υπεύθυνου επιστήμονα.

Βήματα πριν την απολύμανση

Η απολύμανση γίνεται πάντα μετά την καθαριότητα των χώρων και ποτέ πριν. Το φάρμακο πρέπει να μείνει τουλάχιστον 5 ημέρες στον χώρο για να έχει αποτελέσματα. Εάν περάσει το συνεργείο καθαρισμού της πολυκατοικίας, το φάρμακο θα καθαριστεί από τον χώρο προτού προλάβει να φέρει αποτελέσματα. Επομένως, προσέχουμε μετά την απολύμανση να μην σφουγγαριστούν οι χώροι.

Όσον αφορά την απολύμανση στα διαμερίσματα, προσέχουμε επιπλέον οι χώροι του σπιτιού να είναι τακτοποιημένοι και όχι φορτωμένοι με αντικείμενα,  ώστε ο απεντομωτής να έχει την απαραίτητη πρόσβαση να ψεκάσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας μήνυμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα

2130360358 – 6957670218

Σαπφούς 33, Καλλιθέα Αττικής, 17676