Συχνές Ερωτήσεις

Στην εταιρεία μας έχει χορηγηθεί «Άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους» από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Eίμαστε μέλος του ΣΕΑΜΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Απεντομώσεων Μυοκτονιών Ελλάδος) και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες εξελίξεις στον τομέα των απολυμάνσεων και της ασφάλειάς σας.

Είμαστε προσιτοί και δεν αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας απρόσωπα. Συζητάμε μαζί σας το πρόβλημα, σας ενημερώνουμε και σας προτείνουμε έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για να προστατεύσετε την υγεία και την περιουσία σας.

Οι τιμές μας εναρμονίζονται με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση. Η πολιτική που ακολουθούμε ως επιχείρηση είναι να προτείνουμε την καλύτερη για εσάς λύση, η οποία περιλαμβάνει, εκτός από την απολύμανση, συμβουλές πρόληψης για μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ναι. Τα φάρμακα και τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις και τις απεντομώσεις έχουν νέες δραστικές ουσίες, οι οποίες διασπώνται από το περιβάλλον. Χάρη σε αυτές τις δραστικές ουσίες, μπορούμε να χρησιμοποιούμε μικρότερες ποσότητες φαρμάκων έχοντας τα ίδια, επιτυχή αποτελέσματα.

Στις απεντομώσεις χρησιμοποιούμε νέα οικολογικά ετοιμόχρηστα δολώματα με τη μορφή τζελ, τα οποία αντιμετωπίζουν τα παράσιτα χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε μόνο την απαραίτητη ποσότητα φαρμάκου σε στοχευμένα σημεία για μια επιτυχή απολύμανση.

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους. Τα εντομοκτόνα έχουν πολύ χαμηλή τοξικότητα και είναι ακίνδυνα για τους κατοίκους ή τους εργαζόμενους.

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις είναι άοσμα, δε λεκιάζουν και δε διαβρώνουν τις επιφάνειες του χώρου σας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τα απολυμαντικά και τα εντομοκτόνα στοχευμένα, προκειμένου να πετύχουμε το σκοπό μας χωρίς να επιβαρύνουμε το χώρο σας.

Εντούτοις, θα πρέπει πάντα να υπακούμε στις υποδείξεις – οδηγίες του υπεύθυνου επιστήμονα.

Γιατί θα χάσετε χρόνο και χρήματα χωρίς αποτέλεσμα. Είναι αδύνατον για κάποιον χωρίς τεχνικές γνώσεις και πείρα χρόνων να φέρει εις πέρας μια απολύμανση ή μια απεντόμωση και να λύσει το πρόβλημα μόνος του.

Τα απολυμαντικά φάρμακα που κυκλοφορούν στο εμπόριο για τους μη έχοντες ειδική άδεια διαφέρουν από αυτά ενός επαγγελματία απολυμαντή. Είναι αναποτελεσματικά, ακριβά και αν δε χρησιμοποιηθούν σωστά, επικίνδυνα.

Γι αυτό, αφήστε την αντιμετώπιση του προβλήματός σας στον εξειδικευμένο και έμπειρο επιστήμονα ο οποίος βάζει ως προτεραιότητα την ακεραιότητα της υγείας σας και την προστασία του περιβάλλοντος χώρου.

Οι πληροφορίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι γραμμένες από έμπειρους γεωπόνους και έχουν αντληθεί από την πείρα χρόνων, καθώς και τις παρακάτω αξιόπιστες πηγές:

  • Σεμινάριο Ι.Γ.Ε. – Μπισμπίκης Βλάσης (Γεωπόνος)
  • Αρθρόποδα Υγειονομικής Σημασίας – Μπέτζιος Χ. Βασίλειος (Γεωπόνος)
  • Ξυλοφάγα Έντομα Κατοικιών – Μπουχέλος Θ.Κ. (Γεωπόνος)
  • Έντομα Βιβλιοθηκών και Αρχείων – Αθανασίου Χ. (Γεωπόνος)
  • Λεπιδόπτερα Αποθηκών – Αθανασίου Χ. (Γεωπόνος)
  • Χημική Καταπολέμηση Εντόμων και Λοιπών Ζωικών Εχθρών – Θωμαΐδης Στ. (Γεωπόνος)
  • Σύγχρονη Καταπολέμηση Εντόμων Δημόσιας Υγείας – Θωμαΐδης Στ. (Γεωπόνος)

2130360358 – 6957670218

Σαπφούς 33, Καλλιθέα Αττικής, 17676